dijous, 12 de desembre del 2013

GRAN QUINA DE NADAL

Des de AFMADO, Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona, us volem donar a conèixer una nova activitat programada per aquest desembre.

LA QUINA DE NADAL DE AFMADO

Es tracte de una activitat lúdica adreçada a tothom per que té com objectiu recollir fons per poder portar a terme les activitats programades pel proper 2014, però està especialment pensada per que en puguin gaudir tant malalt com familiars.
Els malalts de demències i els seus familiars solen reduir força les seves activitats socials a conseqüència dels canvis de comportament del malalt i de l’evolució de la malaltia.
Amb aquesta activitat volem donar la possibilitat de gaudir de una activitat en companyia d’altres persones i en un ambient distés i de comprensió de les particularitats en el comportament del malalt.
Tindrà lloc el proper diumenge 29 de Desembre a les 16,30 h al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24 de VIC)
El sorteig es podrà portar a terme gràcies a les aportacions de regals que han fet diversos comerços i empreses de la comarca i els participants a la QUINA podran marxar amb regals tant diversos com Sabates, Vals de serveis de perruqueria i estètica, Lots de perfumeria, Maletes, Lots de material esportiu, Roba, Descomptes en Agències de Viatge, i molts altres.

Us esperem a tots

Per mes informació podeu contactar amb AFMADO via mail o telèfon:
Mail:             afma.osona@gmail.com
Telèfon:        663 486 415
Es poden consultar les activitats a la Web: www.alzheimerosona.blogspot.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada